Giclee's : Kleurvaste Genummerde Kunstreproductie's, geprint op Fine Art papier en gemonteerd op een stevige dunne ingesneden foam ondergrond met ophangsysteem. Inlijsten niet nodig ( ook niet de bedoeling). Oplage per Giclee : 15stuks.Formaat : ongeveer 40 x 55 cm Prijs: v.a. € 55,- per stuk (incl.verzendkosten) Afbeelding: Historische LEIDSE LOCATIE

uit 2014 tot 2020 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

LEIDEN Giclee

2018

NIEUWE RIJN LEIDEN Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden.Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.  

LEIDEN Giclee

2015

Leiden historisch stadsgezicht 1650 oude binnenvaartschepen Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

GOEIE MORGE....

2020

Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

LEIDEN giclee

2018

Oude Vest is een historische Leidse locatie Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

STERREWACHT Leiden (GICLEE)

2017

LEIDEN -STERREWACHT/ Hortus- Botanicus .(GICLEE) Oudste universitaire sterrenwacht van de wereld.(1633).Leiden Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. KLEURVASTE KUNSTREPRODUCTIE (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Formaat ongeveer 40 x50 cm. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

LEIDEN-GICLEE

2020

Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

CUM LAUDE (Giclee)

2015

UNIVERSITEITSGEBOUW Leiden Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

LEIDEN Breestraat (GICLEE)

2014

CentrumLEIDEN BREESTRAAT hoek PIETERSKERK CHOORSTEEG (GICLEE) Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

LEIDEN BREESTRAAT (GICLEE)

2016

BREESTRAAT  LEIDEN centrum hoek Schoolsteeg F Historisch stadsbeeld van het centrum van Leiden. Fraaie Kleurvaste, Kunstreproductie (GICLEE) van een van mijn olieverfschilderijen. Gesigneerd, genummerd en gemonteerd op een ingesneden stevige dunne foam ondergrond.met eenvoudig ophangsysteem . Inlijsten is niet nodig.

MORSPOORT LEIDEN

2019

RIETPEN / AQUAREL Kleurvaste Kunstreproductie (Giclee) van mijn werkstuk "MORSPOORT" Formaat incl.passe partout  40 x 50 cm

MOLEN De Valk LEIDEN (GICLEE)

2019

GICLEE (Kleurvaste Kunstreproductie) van mijn Rietpen/Aquarel "Molen De Valk" in LEIDEN Formaat, inclusief passe partout 40 x 50 cm. Gesigneerd en genummerd. Totaal oplage 12 stuks. Prijs, inclusief verzendkosten € 55,-